header Smileffect

Smileffect® is Europees marktleider op het gebied van tanden witten en levert ook aan tandartsen. De ingrediënten van onze producten voldoen aan alle EU normen en zijn 100% veilig.

Innovatieve methode om tanden te witten

De soft brightening gel van Smileffect® bleekt de tanden niet, maar bevat een werkzame stof die geactiveerd wordt door LED-licht. Deze stof dringt door in het tandglazuur en veroorzaakt hier een reactie met de verkleuringen die in de loop der jaren door invloeden van buitenaf zijn ontstaan. Hierbij wordt de structuur van het tandglazuur zelf niet aangetast.

Tanden bleken, de gangbare behandeling in de markt, is ook een snelle methode voor een wit gebit. Maar tijdens het bleekproces wordt het tandglazuur wel aangetast. Let daarom goed op voor welke behandeling je kiest!

Voor wie is Smileffect® niet geschikt?
We raden de behandeling af voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, mensen die allergisch zijn voor de ingrediënten, mensen met tand- of tandvleesproblemen en mensen die een chemokuur ondergaan.

Bij veel tandplak of tandsteen is eerst een behandeling bij een mondspecialist vereist, omdat tandsteen het brighteningproces in de weg staat.